tahle básnička pro mě není tak moc pocitově naplněná jako ty předešlé.. :) totiž.. kdyby si ty obrázky pořádně dokreslila, místo toho odhalení.. bylo by to určitě mnohem lepší..
ale to chce čas.. pro mě si dobrá :)
10.11.2006 09:49:00 | Zamilovaná do nezamilované doby