proklínám...
Proklínám tvé sliby
Proklínám tu noc
Proklínám se za své chyby
Proč jen neřekla jsem dost?!
Vyčítám si svoji slabost
Vyčítám ti tvoji moc
Vyčítám si teď svou zlost
Proč jen chtěla jsem tak moc?!
Nenávidím tyhle chvíle
Nenávidím čekání
Nenávidím černý brýle
Proč jen tohle setkání?!
Komentáře (2)
Komentujících (2)