Alence
Anotace: básnička k narozkám
Zimní královna bílou
vločku mi seslala,
krásnou třpytivou
nikomu bych jí nedala.
Je hřejivá a vůbec nestudí
k životu všechny probudí.
Smutek smíchem potlačí
i kytky na louce roztančí.
Děkuji Bohu za ten dar,
neb smysl života mi tímto dal.
Úžasný pocit se v srdci rozlévá
to matčina láska uvnitř promlouvá
Sněhová vločko, zastav se a stůj,
chci ti jen říci, že poklad jsi můj.
Komentáře (0)