Jsem...
Anotace: Každý z nás někým je...a stejnak to nepochopíte
Jsem volnomyšlenkář a snílek,
či zamindrákovaný debílek.
jsem člověk, jež nezná budoucnost
a nemyslí na lásky ctnost.
Jsem ten, jež nejvíce ctí smrt
a nechová se jako chrt.
Jsem ten, co přátelům se rozdá
ačkoli se vám to nezdá.
Jsem, ten, co žije ve světě,
jež není na žádné planetě.
Jsem jako voda studená
a jako tma jsem tajemná.
Jsem zcela vykotlaný strom
do něhož uhodil blesk i hrom.
Jsem pouhá zmínka ve větě
neznámá na jiné planetě.
Jsem mezi vámi prostě NIC
však řekněte je někdo víc???
Komentáře (4)
Komentujících (4)