Anotace: berte to jako srandu jó, ten konec mi tam prostě spadnul úplně sám od sebe. A každý pokus dopsat původní myšlenku, vždy končí se smíchem na této poslední větě. Budiž to na věky blbinou. A vězte že zvířátka mám rád.
co se dá dělat... c'est le vie
12.11.2006 23:05:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd