Anotace: Jak jednou kdosi kdesi řekl(tuším že můj bratr):Shořely mi pantofle. Byly moc hezký!
děkuji za komentík;)...mno mě se to zdá čím dál tím lepší...něco jako by ses zlepšoval...???...mno nevím, ale rozhodně je milé se tu dočíst něco jiného a originálního a to tvá dílka bez pochyby jsou...;)...jen tak dál...
?zvídavá? liz:D
12.11.2006 11:22:00 | Lizzzie
moc mě to neoslovilo...líbí se mi jenom ty poslední dva řádky s tím plesk:) jinak já nevim...taková změť slov a myšlenek,ale uspořádaná do takového chumlu,že jako ceek to na mě působí nezajímavě..
11.11.2006 12:27:00 | loveSKA