Mno...co ti k tomu říci...hmmm...nevím...mohla jsi si s tím trochu pohrát...
...jen snad, že tomu lupiči docela závidím.
12.11.2006 19:39:00 | Mácha
je to hezký, ale nelibej se mi tam ty laciny verse...dusi kusi, spani dlani.... to je trosku takovy rusivy v ty atmosfere kterou ta basnicka bezpochyby ma:)
12.11.2006 10:41:00 | Cranberry
.,.. ne všechno v životě ... se kryje s představami ..
a je to tak dobře ..
/ pěkná variace na ... nesmrtelné téma ../
11.11.2006 16:08:00 | HarryHH