Letmé seznámení
Anotace: Pro Tebe ode mě....Ty víš...
Slovy nevyjádřím city, něhu, či mé snění,
ale tyto řádky přec,
budou patřit Tobě, když tu u mě Tvůj stín není
ať aspoň malou máš ode mě věc.
Přemýšlím, zda chtěla bych tu míti Tebe,
bylo by krásné kdybys tu žil,
z té představy na těle mne zebe,
snad strávili bychom spolu pár chvil.
Pokud chtěl bys více,
ukázala bych Ti něhu,
laskala Ti líce,
dokud byl bys na stejném břehu.
Jsi mi více než-li milí,
však dopřáváme si poslední objetí,
děkuji, že jsme k sobě zabloudily,
teď se opět naše životy rozletí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)