Není přítel jako Přítel
Anotace: ...kdo přečte pochopí...
Přítel tě podrazí, štěstí vzal ďas,
nejednou zažil to každičký z nás.
Rána se nehojí, zrada vždy bolí,
jak by ti ránu zasypal solí.
Hledáš slova odpuštění, kampak se jen ztratila,
důvěra je ve strachu asi všechny zabila.
Těžko hledat přátele v dnešní podlé době,
nezbývá než důvěřovat jen a pouze sobě.
Někdy číhá podraz i ve vlastní mysli,
nejvíc se to projeví, když je člověk v tísni.
Přečteno 835x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
Komentáře (1)
Komentujících (1)