Sváteční oběd
Anotace: ... měl jsem něco ostřejšího
Jak stavět se mám
k nedělnímu obědu,
jenž uvařila žena moje
s jistou dekadencí.
Trochu plsti zamíchala
s mými dětmi v hrnci.
Vrazila tam trochu srsti.
To prý kvůli chuti…
…a dva prsty usekla si,
byly totiž od medu.
Nebo, že by od jedu?
Komentáře (0)