Čas II.
Čas je rovnost čas je míra
čas je smrt i slepá víra
čas je do propasti skok
čas je ke tvé slasti krok
čas jsou chladna časně zrána
čas je svatá Maria Panna
čas je nás všech pohřeb vlastní
čas je když se člověk zasní
čas je otevřená dlaň
čas je jak nabitá zbraň
čas je jedna z hvězd
čas je žár velkoměst
čas je vlak který nezastaví
čas je kat který stíná hlavy
Komentáře (2)
Komentujících (2)