Filosoficky pro mě hluboké a přínosné sdělení. Myslím, že jsem dobře poznal, co obnáší ten "strach", který si člověka někdy +- otročí. A bývá těžké se ho zbavit.
Kdo příliš moc neočekává, může pak být mile překvapen, jak praví taoismus. Jenom vzpomínky a znalosti bych zrovna hned tak nezahazoval, vždy se mohou hodit a krom toho některé z nich jsou krásné. Jen by jich nemělo být přeplněno, pak tvoří přítěž.
30.08.2008 15:35:00 | Foton
proč mi to na tebe přijde fakt jednoduché ale vím že ty seš bojovník :o)
12.11.2006 20:11:00 | Pavel Kotrba
ještě, aby to bylo tak jednoduché.. to by pak na tom světě bylo ještě mnohem krásněji...
12.11.2006 13:32:00 | Zamilovaná do nezamilované doby