Anotace: Působila na mě atmosféra podzimu, ulice byly plné nádherně barevného listí a lidé z prázdnými výrazy procházeli ulicemi a nikdo si ho nevšímal..asi byli příliš zaměstnaní a ztracení ve svých myšlenkách a problémech...
Hm, zajímavé... Moc si z toho sice neumím vzít, ale na druhou stranu na mě působí ta depresivní atmosféra. Má to své kouzlo, fantazii mi to jitří, ale myslím, že tentokrát s Tebou nejsem na stejné vlně. Ale nevadí, nevadí ani trochu, verše jsou poskládané hezky, má to motiv, pointu, hezkou a zajímavou stavbu, líbí se mi, i když nerozumím...
Tentokrát jenom za 100%.
13.11.2006 11:10:00 | Daniel S.