tak presne takhle jsem se citila po rozchodu. ale az tak po dvou mesicich - az jsem si uvedomila, ze on za to nestoji a ja chci dal zit!!!
krásná!!! obdivuju...
14.07.2007 00:02:00 | Ágnes
No ta je opravdu bojovná, teď bych tě potkat nechtěl. :)
A doopravdy nechceš aspoň štít? :))
12.11.2006 19:17:00 | Mácha