Slova jako zbraň
Anotace: Pravda tě naučí vážit si lži.
...A slova bolí víc
než ostří nože
a víc než rána do zad od přítele...
Potom všem zbývá už jen říci "promiň",
to zázračné slůvko - náplast a pofoukání
...nic víc než guma na smazání...
Komentáře (4)
Komentujících (4)