SOVA V ATHÉNÁCH
Anotace: něco je prostě zbytečné. :-)
Letěla sova do Athén,
letěla tam až z Čech.
Cíl měla správně vyznačen
však v půli jí došel dech.
Lidem tam chtěla vyprávět
jaký je u nás,
i jinde svět.
Cesta to mohla být,
...krásná a poučná.
Sova je chytrá...
..a jak je výřečná!
Teď smutná je! A netečná!
Cestou si někde přečetla...
...že sova v Athénách..
je vlastně zbytečná.
Komentáře (2)
Komentujících (2)