Anotace: Ani nevím, co sem napsat. Básničky nejsou moje silná stránka, ale třeba se to bude někomu líbit. Můžu jen říct: přečtěte si to a uvidíte sami... (prosím o komentáře a hodnocení ;) )
Tahle básnička se mi líbí-dokážu si ji představit jako písničku,kterou někdo hraje tiše u ohně na kytaru...nějaký starý vousatý pán... =)
24.06.2011 14:20:00 | Marsinka
Válka je věc, kterou bere každej jinak, ale je to pravda, každej musí vydržet a bojovat do konce... Kdyby všichni oděšli, nebyli by války, ale jsou, takže do toho...!!
Hezká a povedená básnička, dobrý...
26.11.2006 13:18:00 | Gabriel17
není to nejhorší ztracený případ to není tak hlavně piš dál na různá témata chce to cvik!
14.11.2006 14:01:00 | nemick
Je to hodně zvláštní básnička. Taková smutná a skleslá. Ale je docela pěkná, už jsi sice napsal lepší;-), ale tahle neni špatná, rozhodně pokračuj v psaní a za chvíli se od tvých dílek nikdo neodtrhne:-) Hodně zdaru
14.11.2006 07:14:00 | Laitha