Něco končí... a něco začíná,
a člověk ve vaně vzpomíná...
z bublinek vylétne motýl bolesti,
jeho smrt však může být i radostí... :-)
13.11.2006 14:05:00 | Levandule
Já se přiznám za to můžu já. Zkoušel jsem slůvka magická
a takhle to dopadlo. Ach jo
13.11.2006 12:48:00 | Mácha
Teda, vy jste se zas přes ten víkend naladili!!
Co takhle místo umírání, kdybyste se zas narodili??
Do světa, který kolébku vám tvoří
a rány hojí, věže smutků boří...
Chjo, máš to napsaný moc krásně...
;o)
13.11.2006 11:09:00 | Cecilka
Brrr mráz mi běhá po zádech...
...a já mám smutný básničky, jo...
...kam se hrabu...
13.11.2006 11:03:00 | Mácha