Jsou malí...
Anotace: Ahoj všichni, po bitvě s virusákem bacilusákem se k vám vracím zpátky, co se týče této básničky, snad mě napadla protože nebyl po ruce nikdo, kdo by mi čajíček uvařil, taková vzpomínka...
Chvíli slzy, hned zas vysmátí,
starost o zítřek je netrápí,
jsou malí...
Za pravdu perou se jak draci,
stejně o tu nejtěžší práci,
jsou malí...
Neptají se, kdy smí objímat,
zda právě vhodné je mít rád,
jsou malí...
Když rozboří si z písku hrad,
začnou hned nový budovat,
jsou malí...
Škoda, že malé děti v nás
mnohdy hluboko schoval čas,
už nejsme malí...
Komentáře (0)