Anotace: tahle básnička, je o lidech,. má skryté poselství, nečekám, že ji pochopíte...je zmatená, jako já, ale bývali doby, kdy jsem snila své sny...kdysi skdysi dáávno...o lidech, pro lidi, pro ty jizvy co mám...odpouštím, ale nezapomenu...buhžel pro mě
Ale tak to je hodně krásná věc...hodně bolavá hodně toulavá a hodně Tvoje... moc pěkné, přeju hodně štěstí :)
14.11.2006 18:19:00 | Rozárenka
Skryté poselství? Tak to ne. Ta báseň křičí, strašně moc pláče a křičí a volá o pomoc, o lásku!!!
A my tady jsme i pro Tebe, slyšíš? My slyšíme, a slyšíš Ty nás????
Já vím, že to moc bolí, nebo bolelo... já vím. Tou krvavou lázní umírající lásky prošel snad každý z nás, každý z nás to chtěl skončit, ten mizernej život, a někdo hold, ten konec i začal...
Nevzdávej to. Fakt ne. Má smysl žít, opravdu, věř mi. Já se splnění svých snů dočkala částečně před pěti lety z velké části před rokem... a stále ještě mám o čem snít, stále se mi ještě může něco splnit... A já si na to počkám, protože i ten proces čekání má smysl, vím to, dnes už to vím...
Prosím, nikdy nic nevzdávej. fakt má smysl život žít, jen nás to některé nějak víc bolí...
Drž se!!! :-)
13.11.2006 13:33:00 | Levandule