Odpusť
Lidské je chybovat
nenávidět, zabíjet a milovat
toužit po jedné marné chvilce
a vědět, že nevrátí se více
zlobou vykřičet si obě plíce
...lkát a naříkat
stále si něco vyčítat
přát si strašně moc
probrečet celou černou noc
zůstane jen prázdnota
pocit beznaděje
sám dobře víš
že tě nikdo nezahřeje
Lidské je chybovat
nenávidět, zabíjet a milovat...
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
Komentáře (0)