Víš, vánoční úklid mi připomíná nějaký film (jméno už si nepamatuji), kdy jakýsi zálesák či co povídá: "Já se meju vždycky v květnu, i když to třeba zrovna nepotřebuju."
13.11.2006 14:29:00 | JardaCH
Přeháním, jako vždy. Uklízím průběžně, takže pak nehysterčím a většinu dárků už mám taky. Čili u nás jsou Vánoce o klidu :o)))
13.11.2006 14:24:00 | Aglája
Pro mě vánoce začínají 24.12. někdy kolem poledne a končí kolem půlnoci. Pak mne už čekají jen dva báječné volné dny.
13.11.2006 13:50:00 | JardaCH