vím..
ale nyní v tomto čase
stále slyším chvění v hlase
bez ní musím
se ted naučit snad žít,
v myšlence na ní
duše má,
alespon bude žít
15.11.2006 20:44:00 | chalcedon
srdce raněné vezmi do dlaní
a ke světlu s ním zkus jít
než přijde nové svítání
nech ho Láskou uzdravit
a ty víš, kdo Láskou nazývá se...
15.11.2006 11:54:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd