Anotace: Ne černá. Modrá je barvou smrti!
mooc dobrý, fakt super, málo co mě tady poslední dobou zaume, ale ty máš fakt hodně zajímavý a originální styl psaní ;-)
16.11.2006 11:10:00 | Melfëa
Jsem ráda, že zase píšeš, co tě k tomu přimělo?stýskalo se ti po příbězích?
15.11.2006 11:31:00 | Aaliyan
heh...ale upřímně jsem si to představila. je moc pěkná a má myšlenku...moc pěknou;)...ikdyž trochu morbidní;)
tvoje liz
13.11.2006 20:56:00 | Lizzzie