Anotace: Zakuklení do obálky..plní slov a plní citu..vedeme své malé války..pěkně tiše v bílém krytu...
.... nepozvaná slovní řeka ....
také jsem napsal za svůj život pěkných pár příspěvků ...
... do tohoto veletoku ..
myslím dokonce ....že byly i velmi krásné ...
ale bez toho správného adresáta ... je to jen plýtvání tím ....
... na co někdo jiný dychtivě čeká ... Víš ???
20.11.2006 17:00:00 | HarryHH
Juu moc pekne..krasne se to cetlo..proto ja radeji vsechny dopisy dorucuji osobne..kdyz to jde..:)
jinak...101..jak ti je?:)
14.11.2006 18:03:00 | Lady Celebrian
"....bude v očích mít úžas, jak Alenka v říši divů..." Znáš jí? Taková obyčejná písnička od Karla Zicha...
14.11.2006 00:02:00 | G.P.
hodně pěkná myšlenka...teď přemýšlím, jestli je lepší být pozdní psaní nebo psaní bez adresáta...nikdy nedoručené...
liz
13.11.2006 21:17:00 | Lizzzie