Kde jsi?Vrať se domů
Anotace: Na tohle se nedá nic říct..jen snad vybírejte pozorně své přátele
Kde jsi když tě vyhlížím?
Kde jsi když na tebe čekám?
Zas věčně uklízím
A potajnu vzlykám.
Přednost dostali kamarádi
A já opět vzlykám
Vždyť si s tebou jen zahráli
Za co já sakra pykám?
Vykašli se na ně raději
Podívej se dál…..
Ti jedni zloději….
Ty jsi svůj PÁN
Chci ti pomoci
A pomůžu vždy zlato
Z té hrozné nemoci,
Už nebuď za pako!!!!
Blbých je už dost
Buď sám sebou,
Ty jsi dobrá kost
A já budu ráda s Tebou…….
Komentáře (0)