tančím
V krajině snů tančím obnažena
S náručí květin a se jménem žena
Vdechuji vůni lásky a svobody
A pak se rozběhnu a skočím do vody
Přemýšlím o něžných barvách na obzoru
Svobodu hledám v řevu a vzdoru
Procházím krajinou,co štěstím jen plápolá
A čekám,až smrt k sobě mě zavolá
Mohla bych teď štěstím tady výskat
Mně však nezbývá než dál si stýskat
Komentáře (2)
Komentujících (2)