Marry-jane
Zelená vůně ke smyslům
proniká.
Svět se točí a já lítám.
Na okně jungle
a po zemi klub uctívačů
Boba Marleyho.
Ne,nic není v pohodě,
ale ty to nevnímáš.
Konec....
Ne nemůžu!!!
Nebaví mě vnímat
jak je svět zkurvenej...
Komentáře (3)
Komentujících (3)