Ta tvoje poezie...sice nikoho nezabije, ale je to nějaký přinasr...nějakej problém? :-)
19.11.2006 19:11:00 | no
Potkal jsem jich v životě dost na to, aby to mohl být výsměch. Ten je, jak známo, odvozen od slova smát a to v těch případech moc nešlo. Leda útrpně nebo politováníhodně...
Ale na druhou stranu to nelze brát vážně... to je jasný!
19.11.2006 17:05:00 | Dandysek