Vlad Naražeč
Anotace: Trožka upíří historie:-)
Jmenoval se Vlad,
on k lidem svým byl jak kat
přezdívku za života svého dostal
Naražeč,jenž turky za války trestal.
Jeho rodinu už v mládí mu zabili
ale nevzdával se,muži se za něj rádi bili
nebylo mu to pranic platné
však i jeho duše vyprahne.
Zemřít měl snad rukou ďábla
jenž krutě trestá odpradávna
zřejmě se cosi zkazilo
a legendu nám stvořilo.
Nyní už ne Vlad
ale Drakula,z jehož jména čiší chlad
prý je upír, sídlem v Karpatech.
Živí se krví,snad jen dobytčí
v jeho hradu,vítr nikdy nekvičí
on za družku má noc,
přes den spí,občas moc.
Snad jednou někdo najde se
kdo Vlada umlčí,a stane se
zachráncem lidí karpatských.
Komentáře (0)