Plameny
Plameny tančí v krbu,
myšlenky se točí v kruhu,
a pálí oči,
panenky se divně točí.
V plamenech dřevo praská,
plamen polibkem ho laská.
A polena se rozpadají,
plameny mírně zhasínají.
A barva žlutá v odstínech všech,
je na duši smutnou ozdravný lék.
Hledím do plamenů,
na lidi, které mám ráda, nezapomenu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)