jsi prodavač? a co máš ještě? jakéže zboží zabízíš?
pult mezi námi dozajista / a i tak jsem ti mnohem blíž
24.11.2010 04:18:00 | šuměnka
Viz Rybí kost.
Za všechny komentující přidávám alespoň jeden supertip.
03.11.2009 12:11:00 | Hesiona-Essylt
..já ani nevim, co napsat (člověk když si tě čte, cítí se sám pak trochu jako břídil)... Někdy se říká, že čím míň víš, tím líp...Jak kdy.. Dneska si tak pročítám Tvé básně a špíš mě to nutí "ty moje slovní rekvizity" zase jinak naaranžovat (udělám ze sebe kulisáka :-) No, abych nepsala komenty k všem tvým básní (jen k těm, co jsem dnes přečetla! .-) tak tohle je jeden takový větší ke všem.....
ostatním... Měj se krásně bien poéte a zdař bůh Tvé krásné poesii, Petra
30.08.2007 14:57:00 | Rybí_kost
Že jsi to ty, tak malé vysvětlení... šumi včera večer byla dočista rozhozená, chce miminko, vypadalo to, že je ťěhulka, ale představa, že by měla holku, jí naprosto vyřídila... prý chce jen kluka... Musela jsem jí to trošku "vytmavit" :o)))
15.11.2005 08:26:00 | Cecilka