V klidu nebo zmaten
Anotace: Nooo tak jako too... hledejte si v tom každej, co chcete, ale je to asi hodně otevřený...
Poslouhám nějakou hudbu
Jsem v klidu a přitom zmaten
Ze všeho slyším jen půlku
došel jsem jen do spodních pater
A už zase utíkam
jako každej chlap
A už zase unikám
vim o tom tak nasrat
Poslouchám nějakou hudbu
vylézt až nahoru do výšky
uslyšet druhou půlku
Možná byl bych v zmatku ale klidný
A už zase přemejšlim
jako každej
panákem se utěšim
jako každej
A už zase mizím s davem
Všimni si až pujdeš kolem...
Kolem každýho z nás
kdo se se mnou tu stojí
jako já bojí se vás
už jednou skřípnul se do soukolí
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
Komentáře (1)
Komentujících (1)