...skvělé ...klaním se až k zemi ...
...co tedy opravdu nemusím jsou překlady ...vím , že se jedná především o klasiku ale cestu k nim si má každý najít sám ...snaha se ale cení :) ...a tak říkám dík ...
08.02.2007 07:13:00 | WhiteSkull
nemužu jinak, než zase 100 .. je to tak krásně vykreslený..uplne mi jde mráz po zádech...
15.11.2006 19:16:00 | aveefa