Obrazárna
Anotace: nevyřčené city uschované v nejtajnějších zákoutích duše
Nakreslím
houslový klíč,
do dna svící,
Sebe-snící
pak odložím tvář
do Tvé dlaně
a Srdce-rváč
mě nedostane,
můj Stadión zhas
v podzimní vaně
odložený
v duševní obrazárně
až někde
na dně.
Komentáře (1)
Komentujících (1)