Hrudka prsti
Anotace: Jen kousek, kousíček hlíny, co víc pro mně znamenáš? A už konec s tim smutněním!!!
Už je to tu a mám tě v hrsti
sypeš se mezi prsty a
zalézáš za nehty jak hrudka prsti
Řekl jsi mi –
;už všechno, všechno o tobě vím;
Nudíš mně, svádíš, přeháníš
možná také ne a možná tě vyměním
Snažíš se, já to vím
hladíš a nevíš že je to proti srsti
Stejně jsem jenom sama
s tebou v hrsti
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
Komentáře (4)
Komentujících (4)