SMRT
Anotace: jen moje myslenky
Probudim se,
a myslim na tebe.
Probudím se,
a koukam do nebe.
Koukám na nebe,
stále bezedné.
Myslím na tebe,
stále bezradně.
Je tu temná noc,
A ja spánek nehledám.
Je tu temná noc,
a já tiše volám o pomoc.
Pomocte mi někdo prosím,
než utopím se ve tmě.
Než pohltí mě sen,
a ráno bude nový den.
Proč jen takový strach mám,
a přitom pomalu usínám.
Kdo jen zachrání mě,
když všichni sou tak daleko ode mě.
Tak proč umřít musím...
Komentáře (2)
Komentujících (2)