noční oblohou loudá se půlměsíc
dlaně mám spálené od žáru létavic
to je kouzelné poznání v doznání
03.01.2007 09:31:00 | Anny
k dopisu ti přidám tričko
dvě slova na něm budou stát,
jistě rozjasní ti líčko
nápis: Mám Tě rád...
:o)
zamilovaný listonoš J.C.s
16.11.2006 20:35:00 | j.c.
Přeji ti hodně rozvitou tu větu pohlazení.To se mi líbí nejvíce.Ale i to ostatní.
16.11.2006 18:58:00 | s.e.n
No vidíš, Haničko,
trochu stýskání tě sice navštívilo,
však okamžitě zjistilo,
že adresu si zmýlilo,
mezi dveřmi se rychle vytočilo,
někam jinam pak pelášilo...
16.11.2006 15:46:00 | Mourek
Listonoš za pár dní přinese ti víc než psaní...
přiletí k tobě z různých dálek objímání...
tak chystej vodu, na čaj bude třeba...
možná, že přivezen ti bude zase pecen chleba...
možná, že i polibků bude víc než dost...
ty naše babo...
stýskání?
Huš!!
Mysli na radost!!!
:o*
16.11.2006 15:40:00 | Cecilka