Méně
S povýšeným gestem
přehodíme šálu.
Chladným městem
žebrákovi k tomu málu
... přihodíme ještě méně
S dlaněmi v pěst nejde pohladit,
vějířky u očí zmizely.
Rozladěnost nejde naladit.
Tóny mlhy stejně dozněly.
... Zase usínám s pocitem viny.
Komentáře (5)
Komentujících (5)