Zpověd anděla
Stála jsem u těžkých dveří
pěstmi do nich bušila
poztrácela z křídelpeří
svatozář jsem ztratila
Nevrátilo se mi nic
mince, co má rub, ne líc
Chtěla jsem se nebe vzdát
a na zemi usínat
Zpovídám se z lásky, pane
z lásky k člověku
po tváři mi slza kane
a je ze vzteku...
Přečteno 490x
Tipy 1
Poslední tipující: Wyrda
Komentáře (2)
Komentujících (2)