Hvězda
Na konci světa
v nitru schoulená
po tisíce let
slepovala části své
ušla celý věk
svítivá, jasná
paprskem v okna vyslaná
síla daru vzbuzená
rozdává do úmoru
zvláštní křehké sny
které v čase budoucím
mohou být i splněny.
Komentáře (7)
Komentujících (7)