Zamyšlená
Proč člověk mnohdy nechce vnímat
dary, co se mu nabízí
a jenom modly zkouší vzývat
s iluzí, že duši uklízí?
Putuje světem, stále hledá,
kde by chtěl kotvu vyhodit,
a nikdo odpověď mu nedá
- "Svět v sobě musíš objevit!"
Komentáře (1)
Komentujících (1)