Na prstech vločky sněhu
Na dlani chladivý sníh
Uprostřed všeho žalu
Rozpustím smutek a pochyb stín
V hlavě pár vzpomínek
Pár nesplněných snů
Pár hloupých podmínek
Pár ukřičených dnů
S otázkou pro každou noc
Neskutečná přání
Splnit je chci strašně moc
Usnout se už asi nepodaří
A tak postavím sněhuláka
Z rampouchů ledovou síň
Zima co teplo ven láká
Na zrcadle ledu tanec vášně vybruslím
A nakonec radostný smích
Co v ledu jak ozvěna se zračí
Na rukou rozpouští se sníh
Vždyť na sněhu se nám lehce kráčí