Anotace: ..náš vzhled má na svědomí i tuková tkáň..
...až gerontologické změny? na šmírování bude pak času dost do té doby se může mnohé změnit ...třeba ve variantu "kůže - kost" :o)
01.12.2006 21:51:00 | Mourek
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?