Úsvit a soumrak
Miluji dobu,
kdy slunce vidět není,
a nebe je plné červánků.
Kdy konec je všemu snění,
kdy probudím se ze spánku...
Miluji a nenávidím.
Miluji dobu,
kdy slunce zašlo za stromy,
ale tma ještě není tmou.
Kdy všechny nenávisti a mamony
zdají se být vzpomínkou.
Miluji a nenávidím.
Komentáře (3)
Komentujících (3)