Končím
už nechci se bát
s životem se prát
a na kolenou klečet
po nocích brečet
chci ať to skončí ...skončí
nechci už tmou se plížit
když oči budou se klížit
a ve vzduchu se točit
já z mostu chci skočit
chci ať už to skončí..skončí
nechci si s osudem hrát
a tebe si brát
po večerech se flákat
když nad městem bude se smráákat..
a už to končí končí končíí..
nechci už vůbec žít
o tobě pořád snít
budeš na zádech ležet
já nechci už v tom vězet
já s tím vším končím končím...
chci šťastná být
a s vlky výt
pod lží vodopádem
už nechci padat na zem
a tak tu s vámi končím..končím
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)