Bůh sfér
Anotace: **********************************
Letim mezi sférama
barevných světů
jsem šílenej diamant
prahnoucí po duze
o jedný barvě
Dokázal sem víc
než dokázal bůh,
lidi mi stavěj sochy
za to jak mě milujou
Had je hladovej
a užírá světy
který sem vytvořil.
Sem jen kus masa
před jatkama
cekajíc na konzumaci.
Zas jeden ze svátků
mě – Boha sfér,
velká hostina
a já vprostřed všeho
jsem hlavní
chod
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin
Komentáře (1)
Komentujících (1)