Prázdno
Anotace: Někdy se člověk cítí neuveřitelně vyhasle
Kráčela jsem po louce
Šípy mířily mi nad hlavou
Jediné zbarvené plody
Vyčnívaly…..
Šla jsem dál a běžet na tak velkém prostoru
Jen sen….
Který jsem kdysi psala
Vlastně před pár týdny
Stejná peripetie,prostor a chvění
Pod levým Ňadrem
Šla jsem dál a sedla si
Do dlaní
U hlavy spoušť
A ono nic……..
Komentáře (0)