Kdo nikdy nebyl skálou ... neví jak těžké je jí být ..
.. těžké ... k nepřežití ..
bez konejšivé dlaně ..
21.11.2006 11:26:00 | HarryHH
...jsem se uklepl , chtěl jsem 100 , ruce se mi třesou ... stářím ... asi ...
...užasle se dívám ...
...umíš moc ...
21.11.2006 11:26:00 | WhiteSkull
Hezké.Kamínky jsou docela příjemné když nás osloví tvarem nebo barvou-také si občas nějaký přinesu.
PS.Chtěla jsem ti říci,že tu knihu bys musela hledat v antikvariátu.Je to jak píši stará kniha/asi 30 let/.Ale kdyby se vydařilo, tak rozhodně stojí za to-je vzácná obsahem i ilustracemi.
19.11.2006 13:27:00 | s.e.n