Promrhaný čas
Anotace: Štve vás někdy život, který jste částečně promrhali? určitě ano.
PROMRHANÝ ČAS
Zbytečně jsem promrhal mnoho času
a velmi špatně jej využil.
Měl jsem naslouchat více svému hlasu
a z vlastních chyb se poučil.
Někdy je tomu marně radit
a neustále být tvrdohlavý jak beran
a dokázat přitom spoustu věcí zazdít,
ač jsem tomu nerad.
A přece jsem jednou využil vhodně svůj čas
a správně se většinou rozhodl.
Uposlech jsem svůj vnitřní hlas
a hravě si tak k úspěchu pomohl.
Komentáře (0)